Interjeras.lt-portaalin kahdeksan vuotta peräkkäin järjestämä vuoden sisustus / Golden Palette`16 -tapahtumasta on tullut hieno perinne ja kilpailu, jossa valitaan vuoden 2016 parhaat liettualaiset arkkitehdit ja sisustussuunnittelijat.

Kilpailu saa aina erityistä huomiota ammattilaisilta ja yleisöltä, koska se puolueettomasti arvioi teokset. Tuomariston jäsenet ovat yksinomaan ulkomaisia ​​suunnittelijoita ja arkkitehtejä, jotka eivät tunne toisiaan tai kilpailuun osallistuvia sisustussuunnittelijoita. Tänä vuonna kilpailu sai hakemuksia ennätyksellisen määrän,  220 toteutettua sisustusta. Kilpailuun osallistui 124 tekijää tai joukkuetta. He kilpailivat kolmessa sarjassa: paras yksityinen sisustus, paras julkinen sisustus ja paras toimistosisustus. Jännittävä palkintoseremonia järjestettiin 24. maaliskuuta uudessa Vilnan teknisessä puistossa lähellä Sapiega-palatsia.


UAB Korgas osallistui kilpailuun sponsorina ja jakoi palkinnon Best Lighting Project -sarjassa. Voittaja oli arkkitehtitiimi "IN DOT".